Σοτάρισα σε ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό και 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, έριξα 2-3 πιπεριές χρωματιστές, 2 καρρότα τριμμένα, αλάτι, πιπέρι, κουρκουμά και λίγο καπνιστή πάπρικα.
Εριξα χοντροκομμένο λάχανο ανακάτεψα να λαδωθεί καλά, πρόσθεσα 2 ντομάτες ψιλοκομμένες και 2-3 κουταλιές καστανό ρύζι, 1 φλ. νερό και τ άφησα σε μέτρια θερμοκρασία να ψηθεί.
Στο τέλος έριξα άνηθο για να κρατήσει τ άρωμά του!!
Σερβίρεται με λεμόνι!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Xristina AntonakopoulouΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ