Υλικά:
200 γρ.ινδοκαρυδο
Ένα ζαχαρουχο γάλα(δε το έβαλα όλο,άφησα 2 κ.σ.)
200 γρ.σοκολατα γάλακτος λιωμένη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το ινδοκαρυδο με το ζαχαρουχο και το βάζουμε ψυγείο να σφίξει λίγο η ζύμη.
Φτιάχνουμε μπαλακια τη ζύμη ,τη ξαναβάζουμε ψυγείο λιγο ακόμη και έπειτα τα βουτάμε στη σοκολάτα. Τα βαζουμε ψυγείο να σφίξει η σοκολάτα και τα διατηρούμε εκεί.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Efi PrentzaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ