Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ρεβίθια με σύβραση κ άνηθο !!!


 
ΡΕΒΙΘΙΑ.. ΜΕ ΣΥΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ... ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ !!!!


Μουσκευουμε απο το βράδυ μισο κιλό ρεβιθια...
Την άλλη μέρα τα ξεπλενουμε και τα βάζουμε να βράσουν με αρκετό νερό... μετά από 5 λεπτά βρασμου τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα ξεπλενουμε να φύγουν όλοι οι αφροί...
Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα βάζουμε λάδι καροτο  1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι πιπεριά κόκκινη λίγο καυτερό μπουκοβο και 2 κ. Σ. αλεύρι και τα φέρνουμε δύο βόλτες στη κατσαρόλα.. 

Ρίχνουμε νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. 

Προς το τέλος βάζουμε λίγο άνηθο και αλάτι...
Κοβουμε ροδέλες 2 μεγάλα κρεμμύδια και τα καραμελώνουμε λίγο στο τηγάνι με λίγο αλάτι ζαχαριτσα και κύμινο..
Όταν σερβίρουμε ρίχνουμε από πάνω τη ΣΥΒΡΑΣΗ καυτή....!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Ρουλα ΛυρουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ