ΨΑΡΙ (ΜΕΣΟΓΓΙΤΙΚΗ ΜΠΑΦΑ) ΓΙΑΧΝΙ !!!
Πλενουμε καλα το ψαρι και αφου το κοψουμε το βαζουμε λιγο στο αλατι.
Καθαριζουμε και κοβουμε 2 πατατες 2καροτα 1 κρεμμυδι λιγο σέλινο και τα ριχνουμε στη καυσαρολα με λιγο λαδι να σοταριστουν 3 λεπτα.
Προσθετουμε 1κ.σ.αλευρι και φερνουμε 2 βολτες στη κατσαρολα.
Ριχνουμε 2 ωριμες ντοματες στιμμενες αλατι πιπερι μπουκοβο 2 ποτηρια νερο και αφηνουμε να σιγοβρασει 20 λεπτά..
Προσθετουμε το ψαρι αφου το ξεπλυνουμε και αφηνουμε να χυλωσει περιπου 10. 15 λεπτα...
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Ρουλα ΛυρουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ