Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ψάρι Μεσολογγίτικη μπάφα ..γιαχνί !!!


ΨΑΡΙ (ΜΕΣΟΓΓΙΤΙΚΗ ΜΠΑΦΑ) ΓΙΑΧΝΙ !!!


Πλενουμε καλα το ψαρι και αφου το κοψουμε το βαζουμε λιγο στο αλατι.
Καθαριζουμε και κοβουμε 2 πατατες 2καροτα 1 κρεμμυδι λιγο σέλινο και τα ριχνουμε στη καυσαρολα με λιγο λαδι να σοταριστουν 3 λεπτα. 

Προσθετουμε 1κ.σ.αλευρι και φερνουμε 2 βολτες στη κατσαρολα. 

Ριχνουμε 2 ωριμες ντοματες στιμμενες αλατι πιπερι μπουκοβο 2 ποτηρια νερο και αφηνουμε να σιγοβρασει 20 λεπτά.. 

Προσθετουμε το ψαρι αφου το ξεπλυνουμε και αφηνουμε να χυλωσει περιπου 10.  15 λεπτα...

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Ρουλα ΛυρουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ