Χειροποίητο ρολό χοιρινό από μπριζόλες λαιμού χωρίς κόκαλο με μπέικον τυρί και πιπεριές Φλωρίνης!!
Υλικα
4 μπριζόλες λαιμου λεπτές χωρίς κόκαλο
5-6 φέτες μπέικον
5-6 φέτες τυρί γκουντα
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
Αλάτι πιπέρι πάπρικα
Λάδι
Πατάτες
Θρουμπι
Εκτελεση
Παίρνω μια μια τις μπριζόλες τις βάζω σε μεμβράνη και τις χτυπάω με το ειδικό σφυρακι του κρέατος να πλατυνει και να γίνει όσο γίνεται πιο λεπτή.
Μετα παίρνω μια λαδόκολλα βάζω τις μπριζόλες την μια δίπλα στην άλλη απλώνω επάνω το μπέικον το τυρί και της πιπεριές.
Με την βοήθεια της λαδοκολας τυλίγω σε ρολό και κλείνω καλά με οδοντογλυφίδες .
Το αλατοπιπερωνω βάζω πάπρικα και λίγο λάδι και το βάζω στην γάστρα έβαλα δίπλα γύρω γύρω πατατούλες αλάτι λίγο θρουμπι λάδι και νερό μέχρι την μέση της γαστρας κλείνω το καπακι και ψήνω στους 180 βαθμούς στον αέρα μιάμιση ώρα περίπου προς το τέλος άνοιξα το καπακι να πάρει χρώμα!!!
Έγινε λουκούμι !!!
Πολύ μαλακό!!! Καλή όρεξη!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αλεξάνδρα Κυριάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ