Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Μπουγάτσα με γεύση BUONO!!!!


ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ BUONO!!!!


Υλικά:
Για την κρέμα:
1 κουτί γάλα εβαπορέ
750ml νερό
3 κουταλιές τής σούπας μαργαρίνη Bella
3 βανιλιες
1φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη (η ποσότητα της ζάχαρης είναι κατά προτίμηση πάντα!)
2αυγά
1φλυτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
5κουταλιές τής σούπας κορν φλαουερ
200γρ. κρέμα BUONO #sisinni RITO'S FOOD
1συσκευασία φύλλα κρούστας για γλυκά Bella
150γρ.μαργαρινη Bella λιωμένο για τα φύλλα
Ζάχαρη άχνη και κανέλλα

.



Τρόπος παρασκευης:
Ζεσταίνουμε το νερό με το γάλα, το βούτυρο, την ζάχαρη, της βανιλιες ανακατεύουμε καλά προσθέτουμε την κρέμα buono να διαλύσει και σε ενα μπολάκι ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με το κορν φλαουερ να ενωθούν.

Μόλις λοιπόν ζεσταθεί το γάλα προσθέτουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι με το κορν φλαουερ που ανακατεψαμε πριν και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει το μείγμα σε χαμηλή φωτιά!

Βουτυρωνουμε ένα ταψί μέτριο σε μέγεθος απλώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας ραντίζονας ενδιάμεσα με το λιωμένο βούτυρο μόλις έχει κρυώσει λίγο η κρέμα χτυπάμε καλά τα αυγά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με την κρέμα ανακατεύουμε και απλώνουμε την κρέμα στο ταψί και καλύπτουμε με το υπόλοιπα φύλλα κρούστας ραντίζοντας ενδιάμεσα με το βούτυρο με το υπόλοιπο βούτυρο περιχυνουμε την επιφάνεια.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα και σερβίρουμε! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.