Λιμοντσέλο!!!
10 λεμόνια ( τις φλούδες μόνο)
1 λιτρο τσίπουρο
1 κιλο ζάχαρη
1 λίτρο νερό
Βαζω τις φλούδες λεμονιού σε γυαλινο βάζο μαζί με το τσίπουρο και το αφήνω σε δροσερό μέρος 5 ημέρες! Μετά ετοιμάζω ενα σιρόπι με την ζάχαρη και το νερό βράζοντας 3-4 λεπτά απο το σημείο βρασμού.Αφήνω να κρυώσει καλά και το προσθέτω στο βάζο.Βάζω στο ψυγείο για 4-5 μέρες!!! Μετά το σουρώνω και ειναι έτοιμο!! Το διατηρώ στο ψυγείο για να ειναι δροσερό!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αλεξάνδρα ΚυριάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ