Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Πως θα φτιάξετε τα πιο αφράτα Νηστίσιμα Τσουρέκια με πάρα πολλές ίνες!!!!


 
 Δείτε αναλυτικά πως να φτιάξετε τα πιο αφράτα Νηστίσιμα Τσουρέκια με πάρα πολλές ίνες!! - Βήμα βήμα με όλα τα μυστικά!!!!

ΥΛΙΚΑ
100 γρ αλεύρι για τσουρέκι
50 γρ νωπή μαγιά
1 κτσ ζάχαρη
150 γρ γάλα αμυγδάλου
--------------------------------------
850 γρ αλεύρι για τσουρέκι
280 γρ ζάχαρη
200 γρ μαργαρίνη
200 γρ γάλα αμυγδάλου
50 γρ χυμό πορτοκάλι
2 βανιλίνες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 γρ μαστίχα(5 δάκρυα)
2 κτγ μαχλέπι
-------------------------------------
Γάλα αμυγδάλου
Φιλέ αμυγδάλου
--------------------------------------
25χ35 εκ.


 Δείτε την συνταγή εδώ: