Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Χοιρινή τηγανιά!!!


ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ  ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ!!!


Υλικά
Κρέας χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο
Κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Κολιανδρο
Ξύσμα και χυμό λεμονιού

.




Σοτάρουμε τα κομμάτια κρέατος στο λάδι να πάρουν χρώμα, σβήνουμε με το κρασί  και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε νερό, αλάτι, πιπέρι, κολιανδρο, Θυμάρι, το ξυμα λεμονιού και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας, πριν να το σβήσουμε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και την ρίγανη.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ