ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ!!!
ΣΑΛΤΣΑ
Λάδι
Ντομάτες
Πουμαρό
Πελτέ 1 κοφτή κουτ σούπας
Κρεμμύδι ξερό
Σκόρδο
Δάφνη
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι
Καυτερή πιπεριτσα
Χυλοπίτες
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι με κρεμμύδι κ σκόρδο και σοτάρουμε ..
Προσθέτουμε τις τριμμένες φρέσκιες ντομάτες το πουμαρό τον πελτέ την δάφνη την πιπερίτσα προαιρετικά αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη λίγο νερό .
Τα μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει και να πήξει η σάλτσα
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό κ σουρώνουμε .
Τις καίμε με λίγο βούτυρο ή λάδι.
Σερβίρουμε με Μυζήθρα τριμμένη!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Litsa KokkoniΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ