ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΌ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ !!!
Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι και το βάζουμε στο σκεύος που θα το ψήσουμε.
Ρίχνουμε 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 δαφνόφυλλα, ρίγανη το σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου 1 ώρα.
Όταν ψηθεί το κόβουμε κομματάκια, χτυπάμε ελαιόλαδο, ξύδι, ρίγανη και το ρίχνουμε πάνω σε αυτό.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Litsa Kokkoni ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ