ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΡΑΣΑΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ!!!
Γλυκόξινο!!!
Υλικα για 4 ατομα
1 Κιλο πανσετες
1κρεμμυδι μεγαλο
1 μεγαλη πιπερια Φλωρινης
1σκελιδα σκορδο
1κουπα λευκο κρασι
3 κουταλιες της σουπας μηλοξιδο
2 κουταλιες σουπας μουσταρδα
1 κουταλια της σουπας μελι
1 Φλιτζανι του καφε λαδι
Αλατι πεπερι θυμαρι η ριγανη
Εκτελεση!!
Αλατοπιπερωστε τις πανσετες !!!!
Βαλτε το λαδι στο τηγανι και τηγανιστε τις πανσετες απ ολες τις πλευρες ..
Βγαλτε και αφηστε στην ακρη!
Ψιλοκοψτε το κρεμμυδι στο ιδιο τηγανι το σκορδο την πιπερια σε κυβους!!
Τσιγαριστε για 5 λεπτα..
Βαλτε τις πανσετες παλι μεσα και μολις παρουν μια βρασει και σβηστε με το κρασι!!!
Μολις εξατμιστεί το οινοπνευμα απο το κρασι ,ανακατεψτε το μελι το ξιδι την μουσταρδα ολα μαζι ..ριξτε στο τηγανι για 3 λεπτα μεχρι να δεσει η σαλτσα!!!
Σερβιρετε με πατατες τηγανιτες η με ρυζι...!!
Συνταγή από κ. Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ