Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Το ΠΙΟ Ωραίο κέρασμα με λίγα υλικά και ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!!!!



 Το ΠΙΟ Ωραίο κέρασμα με λίγα υλικά και ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!!!! Πάμε να κάνουμε σήμερα εύκολα τρουφάκια που γίνονται με καρύδα ή και χωρίς ! Είναι απίστευτα γρήγορα  με λίγα υλικά .Σε γεύση είναι μαλακά αφράτα και απλά τα σπάνε!!!!

Θα χρειαστείς για την συνταγή
10-12 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι (100 γρ ) ιδανικά μαλακοί
100 γρ αμυγδαλόψιχα καβουρδισμένο
25 γρ ινδοκάρυδο (εάν δεν θέλετε καρύδα μπορείτε να βάλετε παραπάνω αμύγδαλο)
100 γρ γάλα καρύδας
15-20 γρ κακάο
1 κ.σ μέλι (αν είστε #vegan θα βάλετε σφενδάμου ή αγαύης)
EXTRA ινδοκάρυδο για να ρολάρουμε τα σοκολατάκια

1)Σε ένα μπλέντερ διαλύουμε τα αμύγδαλα να γίνουν εντελώς θρύμματα.
2)Αφαιρούμε από το μπλέντερ και βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τουσ χουρμάδες στο μπλέντερ και τους θρυμματίζουμε. Θα γίνουν σαν μια σκληρή πάστα.
3)Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε σε δύο δόσεις το γάλα καρύδασ και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα σχετικά ομοιογενές ημίρευστο μείγμα.
4)Τέλος προσθέτουμε το κακάο και το μέλι.
5)Αφαιρούμε από το μπλέντερ και βάζουμε σε ένα μπολ.
6)Προσθέτουμε το αμύγδαλο και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε να έχουμε μια ωραία αφράτη ζύμη
7)Πλάθουμε σε μπαλάκια. Αν τα κάνετε μικρές μπουκίτσες βγαίνουν γύρω στα 15 αν όμως τα κάνετε πιο μεγάλα γύρω στα 25 γρ βγαίνουν 11 περίπου.
8)Ρολάρουμε στο ινδοκάρυδο και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ --> https://youtu.be/2jal73MFwFU