Μια Υπερ τέλεια Πάστα Ταψιού με Αφράτο Παντεσπάνι, Βελούδινη κρέμα Λεμονιού και φυσικά Καμένη Μαρέγκα συνθέτουν αυτό το υπέροχο γλυκό που σίγουρα θα κάνει το καλύτερο ποδαρικό στα Γιορτινά σας τραπέζια. Προϋπόθεση της επιτυχίας;;; Μην Αλλάξετε τίποτα στα Υλικά και την εκτέλεση της συνταγής και θα έχετε 100% Επιτυχία!!!
Πάστα Ταψιού Lemon Pie
Για το Παντεσπάνι
5 Αυγά Μεσαία
125 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
Ξύσμα απο μισό Λεμόνι
125 γρ Αλεύρι κοσκινισμένο
50 γρ Φουντούκια Τριμμένα σε σκόνη
Για το Σιρόπι
200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ Νερό
Για την Κρέμα Λεμονιού
700 γρ Γάλα πλήρες 3,5 %
300 γρ Κρέμα γάλακτος 35 %
Ξύσμα απο ένα Λεμόνι
2 βανίλιες
160 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
80 γρ Κορν φλαουερ
2 Αυγά
6 κρόκους Αυγών (το Ασπράδι δεν το Πετάμε)
Για την Μαρέγκα
150 γρ Ασπράδι Αυγού
300 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
2 βανίλιες
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/W1apRzsLvgs