ΣΥΝΤΑΓΗ
Βαζουμε στο μπολ 250 γραμμαρια βιταμ μαλακο,100 γραμμαρια αχνη,60 γραμμαρια κακαο,1 βανιλια,1 φλυντζανακι του καφε ελληνικου κονιακ και τα.δουλευουμε με το χερι 5 λεπτα!
Στην συνεχεια ριχνουμε 1 κουπα καρυδια ψιλοκομμενα και ανακατευουμε 1 λεπτο!
Βαζουμε σε ενα μπολ 200 ml γαλαφρεσκο και βουτωντας δευτερολεπτα ανα 3 μπισκοτα απο 2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ τα σπαμε στο μείγμα!
Τα ανακατευουμε για 2 λεπτα!
Βάζουμε το μείγμα σε λαδοκολα το κλεινουμε και προσπαθουμε ρολαροντας το να.δωσουμε το σχημα!
Το κλεινουμε σφιχτα και το βάζουμε στην καταψυξη ολη νυχτα!
Την επομενη το βγαζουμε βγαζουμε την λαδόκολλα και το βάζουμε πανω σε μια σχαρα!
Λιωνουμε σε μπεν μαρι 2ΟΟ γραμμαρια κρεμα γαλακτος με 180 γραμμαρια κουβερτουρα ανακατευουμε να γινει λειο!
Το κατεβαζουμε και προσθετουμε μεσα 2 κουταλιες της σουπας βιταμ ανακατευουμε και το αφηνουμε 2 λεπτα θερμοκρασια δωματιου και το ριχνουμε πανω στον κορμο!
Απανω διακοσμουμε με φιστίκι!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!