ΥΛΙΚΑ
700 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
300 ΓΡ. ΦΕΤΑ
ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ(( ΌΧΙ ΠΟΛΎ ))
ΑΛΆΤΙ
ΠΙΠΈΡΙ
ΞΗΡΌΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΥΛλΑ ΦΡΕΣΚΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ..
500ΓΡ. ΠΑΣΤΑ ΕΓΩ ΈΒΑΛΑ
ΠΕΝΕΣ...
.
..
ΕΚΤΈΛΕΣΗ..🍅
ΠΛΈΝΟΥΜΕ ΤΑΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΊ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ..
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ
ΤΗΝ ΦΕΤΑ ..ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ
ΓΙΑ 35 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΆ..
ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΊΖΟΥΜΕ...
ΜΌΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ
ΚΣΙ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!
ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΑ..ΈΝΑ ΕΎΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΟ
ΦΑΓΗΤΌ..
ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΝΟΣΤΙΜΟ...🍅🍅🍅
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΌ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΌ Κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood