ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ..!!!
ΥΛΙΚΆ
250ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
200ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΆ
ΞΎΣΜΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΌ ΤΟΥ..
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
2 Κ.Σ ΚΑΚΑΟ
280. ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ
(ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΏΝΕΙ ΜΌΝΟ ΤΟΥ )
1 Κ.Γ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΣΙΡΟΠΙ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΆΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΌ
1Κ.Σ ΚΑΚΑΟ
ΚΡΈΜΑ
600ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
2 ΚΣ ΜΕΛΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΓΛΑΣΟ
300 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ 180 ml ΓΑΛΑ ΦΡΈΣΚΟ
1ΚΣ ΜΕΛΙ
(ΛΙΓΟ ΤΡΟΥΦΑ ΕΑΝ ΘΈΛΕΤΕ )
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ..
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΤΟ ΞΎΣΜΑ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΌ.ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ..ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΟ ΤΑΨΊ
ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ..(ΤΑΨΙ 24×34)
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΓΙΑ 35 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΆ..(ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ )
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΕΊ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ!!
((ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΌ ΘΑ ΉΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΜΕΡΑ))
ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΜΕ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΎΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ..
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ
ΓΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ..
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ..
ΒΆΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΨΥΓΕΊΟ..ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ..
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΆΛΑ ΝΑ ΚΆΨΕΙ..ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ.
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΤΟ ΓΛΑΣΟ..ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΧΛΙΑΡΌ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΊΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ..
ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ..
ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΡΟΖΕΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ!!
ΈΓΙΝΕ ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΟ!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood