Υλικά:
220 γρ μπισκότα ,
110 γρ βούτυρο,
400 τυρί κρέμα,
470 γρ κρέμα γάλακτος,
80 γρ ζάχαρη,
1 βανίλια,
1 κομπόστα βύσσινο,
1 και 1/2 κουταλιά κορν φλαουρ
Εκτέλεση:
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο ΜΟΥΛΤΙ και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ!
Λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα!
Τα ανακατεύουμε ελαφρώς!
Ρίχνουμε το μείγμα στο τσερκι(26ν)τα πατάμε με ένα κουτάλι να ισιωσουν!
Το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά!
Χτυπάμε το τυρί με 3 κ σ χυμό λεμονιού για 1 λεπτό!
Ρίχνουμε σε δόσεις την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να σφίγγει ρίχνουμε σιγά σιγά την ζάχαρη και την βανίλια!
Βγάζουμε από το ψυγείο το το παγωμένο μείγμα μπισκοτων και βάζουμε απαλά πάνω την κρέμα!
Και το αφήνουμε στο ψυγείο για όλη νύχτα!
Την επόμενη κάνουμε το ΓΛΑΣΟ!
Στραγγίζουμε την κομπόστα!
Μέσα στο ζουμί ρίχνουμε το κόρν φλάουρ τα ανακατεύουμε και το βάζουμε στην φωτιά στο χαμηλό να δέσει 1 λεπτό!
Το κατεβάζουμε και ρίχνουμε το βύσσινο!
Τα ανακατεύουμε το αφήνουμε ελαφρώς να κρυώσει!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα 'ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!