Υπέροχα σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα, με ότι γέμιση εσείς θέλετε!!!
Τα ατομικά γλυκάκια είναι από τις αγαπημένες μου συνταγές! Για αυτό και σήμερα σου δείχνω πως φτιάχνουμε υπέροχα σαμπλεδάκια που λιώνουν στην κυριολεξία στο στόμα, ενώ μπορείς να βάλεις εσύ ότι γέμιση επιθυμείς, όπως μαρμελάδα ή μερέντα! Είναι το τέλειο κέρασμα σε επίσκεψη! Καλή όρεξη!
Υλικά (70 μονά μπισκότα)
-500 γρ. ανάλατο βούτυρο
-250 γρ. άχνη ζάχαρη
-3 κρόκους αυγών
-50 ml. κονιάκ
-2 βανίλιες
-περίπου 800 γρ. αλεύρι γοχ.
-20 γρ. μπέικιν πάουντερ
-μαρμελάδα
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα μπολ και χτυπάμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με την ζάχαρη άχνη, μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα.
Έπειτα, ενσωματώνουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Αρωματίζουμε στη συνέχεια με το κονιάκ και τις βανίλιες και μετά προσθέτουμε περίπου το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και δουλεύουμε.
Ενσωματώνουμε σιγά- σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια μας.
Αφού είναι έτοιμη η ζύμη, σε ένα αντικολλητικό χαρτί, την ανοίγουμε σε φύλλο.
Διαφήμιση
Κόβουμε μπισκότα με ένα κουπ πατ.
Αφαιρούμε την ζύμη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Τέλος, όταν κρυώσουν τοποθετούμε μαρμελάδα της επιλογής μας και τα κάνουμε σάντουιτς.
Υπέροχα σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα, με ότι γέμιση εσείς θέλετε!
Έτοιμα τα σαμπλεδάκια μας, τα οποία πάνε και τέλεια με τον καφέ μας! Καλή επιτυχία!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://tinyurl.com/ywb6gomc