Μυστικό για το πιο Τραγανό Τηγανητό Κοτόπουλο Καλύτερο και από Αγοραστό!!!
Το Μυστικό για το πιο Τραγανό Τηγανητό Κοτόπουλο Καλύτερο και από Αγοραστό!!!
Υλικά:
500 γρ. φιλετίνια κοτόπουλο
500 ml αριάνι
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδο
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. κέτσαπ
1/2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
μαυροπιπερο
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
80 γρ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1.5 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδο
1 κ.γ. ρίγανη
Βάζουμε σε ένα μπολ το αριάνι, το αλάτι, τη σκόνη σκόρδο, την πάπρικα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα φιλετίνια, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Για την σως ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, την πάπρικα, τη σκόνη σκόρδο, τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
Στραγγίζουμε τα φιλετίνια, τα ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι, ξανά στο αριάνι και ξανά στο αλεύρι.
Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο στους 170 μέχρι να πάρουν χρώμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=D8nD5df-cU8