Υλικά για την ζύμη.
200 γραμ γιαούρτι
150 γραμ. ηλιέλαιο
1 ασπράδι αυγού
1 φακελάκι μπέικιν
1κουτ γλυκού ζάχαρη
1 κουτ γλυκού αλάτι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 400 γραμ .
Για την γέμιση με τυρί.
200 γραμ φέτα τριμμένη
100 γραμ κεφαλοτύρι
Λίγο πιπέρι κ ρίγανη
1 κουτ γλυκού γιαούρτι
1 αυγό
Υλικά για γέμιση λουκάνικο
Κέτσαπ καφαλοτύρι λουκάνικα η μικρά η μεγάλο κομμένο .
Υλικά για γέμιση με Ζαμπόν κασέρι.
Ζαμπό κασέρι κομμένο διαγώνια φτιάχνουμε ρολάκια κ τα τοποθετούμε στην ζύμη.
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από τον κρόκο .
Η ζύμη να είναι μαλακή.
Φτιάχνουμε τα πιτάκια μας σε ότι σχήμα θέλουμε κ με ότι γέμιση θέλουμε .
.
Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα τα αλείφουμε με τον κρόκο αυγού κ λίγο νεράκι ανακατεμένο .
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαρίνα -Αλέξης!-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ!