Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2024

ΚΕΤΟ ψωμάκι χωρίς πολλούς υδατάνθρακες απίστευτο σε γεύση κ πανεύκολο !!!

ΚΕΤΟ ψωμάκι χωρίς πολλούς υδατάνθρακες απίστευτο σε γεύση κ πανεύκολο !!!

 Ψωμάκι Κετο καταπληκτικό !!!


ΥΛΙΚΑ
1.5 κούπα τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
6 αυγά
3 κουταλιές μπέικιν πάουντερ από βιολογικά
1 κουτ σούπας κοφτό ανθό αλατιού
4 κουτ σούπας βούτυρο γίδινο
Χωρίζουμε τα αυγά Κρόκους  με ασπράδια .
Χτυπάμε με μίξερ τα ασπράδια να γίνει μαρέγκα σφιχτή . 

.


.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μέσα στο μπολ με τους κρόκους ρίχνουμε το αλεύρι αμυγδάλου το αλάτι το μπέικιν το βούτυρο το λιναρόσπορο και χτυπάμε  μια με το μίξερ να ομογενοποιηθούν . ( όχι πολύ χτύπημα)
Προσθέτουμε τη μαρέγκα κ την ενσωματώνομε με το μείγμα  αυγων με σπάτουλα κάνουμε σαν διπλώματα .
Βάζουμε σε αντικολλητική μακρόστενη φόρμα το μείγμα  
Αν δεν έχουμε αντικολλητικό βάζουμε λαδόκολλα .
Αδειάζουμε το στρώνουμε ομοιόμορφα κ ψήνουμε αέρα προθερμασμένο φούρνο 190 βαθμούς για 30 λεπτά-Δοκιμάστε με μία οδοντογλυφίδα  !! Εξαιρετικό !!!!

Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ !