Τα πιο Νόστιμα και Τραγανά Κολοκυθάκια (Επαγγελματική Συνταγή)!!!
Τα πιο Νόστιμα και Τραγανά Κολοκυθάκια (Επαγγελματική Συνταγή)!!!
Μάθε πώς να φτιάχνεις τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια με αυτή την εύκολη και γρήγορη συνταγή! Χρησιμοποίησε μόνο 2 υλικά και απόλαυσε ένα τέλειο σνακ ή συνοδευτικό για κάθε γεύμα. Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις, με μυστικά για την καλύτερη κρούστα.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε στικς, τα βουτάμε σε κρύο νερό και στη συνέχεια σε αλεύρι.
Τα κοσκινίζουμε καλά, τα βουτάμε ξανά σε νερό και ξανά στο αλεύρι.
Κοσκινίζουμε πάλι Και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μόλις το λάδι φτάσει στους 160-170 βαθμούς.
Τα βγάζουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί, πασπαλίζουμε με αλάτι και σερβίρουμε με τζατζίκι.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=nKhDLj-fUTY