Cheesecake με Φιστίκι Αιγίνης: Εύκολο, Δροσερό και Εντυπωσιακό!!!
υλικά
230 γρ. τριμμένα digestives
125 γρ. λιωμένο βούτυρο
360 γρ. κρέμα τυρί
150 γρ. Πραλίνα Φιστίκι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
290 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
40 γρ. άχνη
.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο, απλώνουμε σε ένα τσέρκι 20 εκ. και το βάζουμε στο ψυγείο για 10'.
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε την κρέμα τυρί με την πραλίνα φιστίκι.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
Ενώνουμε τα δύο μείγματα, αδειάζουμε πάνω από το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.
Μόλις κρυώσει προσθέτουμε πραλίνα Φιστίκι την οποία την έχουμε ζεστάνει και γαρνίρουμε με τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση σε βίντεο εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=rldglwaE9fQ