Υλικά
1,5 λίτρο περίπου βγαίνει.
1 λίτρο νερό
800 γρ. ζάχαρη
1 μπουκάλι βότκα
4 ξυλάκια κανέλας
2 κουταλιές κανέλα σε σκόνη
Βάζουμε το νερό με τις κανέλες και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα να βράσουν.
Από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός θα τα αφήσετε για 5 λεπτά.
Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Στραγγίζουμε το σιρόπι ώστε να φύγει όλη η σκόνη της κανέλας.
Τέλος ρίχνουμε τη βότκα και είναι έτοιμο να το πιούμε.
Τόσο απλά!
Το βάζουμε σε καράφες και αν θέλουμε ρίχνουμε μέσα ένα ξύλο κανέλας.
Αθηνα Γκουτζιδου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ