Yλικά
1 κιλό καρότα
400 γραμμάρια ζάχαρη
300 γραμ ινδοκάρυδο
Τρίβουμε τα καρότα στο ψιλό μέρος του τρίφτη και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με την ζάχαρη στην αρχή μέχρι να πάρει βράση δυνατή φωτιά μετά χαμηλώνουμε σε μέτρια αυτή η διαδικασία γίνεται μέχρι να σωθούν τα υγρά αφού το κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το ινδοκάρυδο που είναι 300 γραμμάρια ανακατεύουμε τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει και μετά το πλάθουμε σε μπαλάκια και το περνάμε από το ινδοκάρυδο Αυτή είναι η τόσο απλή διαδικασία!!!
Καλή σας επιτυχία!!!
Μάρθα Χάδου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ