Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ψωμάκια γεμιστά !!!


Ζύμη
1 κιλο αλεύρι
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
1 ποτήρι νερό
2 φακελάκια μαγιά
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού  ζάχαρη



Ζυμώνουμε το ζυμάρι και το αφήνουμε 1 ώρα να φουσκώσει.
Μοιράζουμε σε 4 μπάλες και ανοίγουμε με την βοήθεια του πλάστη σε παραλληλόγραμμο φύλο.
Βάζουμε μέσα ότι θέλει ο καθένας ζαμπόν , Μπέικον γαλοπούλα κίτρινα τυριά που λιώνουν τριμμένα ,Ελαΐς ,εγώ έβαλα πάστα ελιάς, και μικράς κουταλίτσες τυρί Φιλαδέλφεια, λούντζα , η χοιρινή μπριζόλα σε φέτες .
Αλείψουμε το ζυμάρι με αυγού και λίγο σουσάμι και τα ψήνουμε στους 160 για 15-20 λεπτά ανάλογα το φουρό και το μέγεθος του όμοιου.Καλή όρεξη !!!
 Anastasia Kapa.-ΟΙ ΧΡΥΣΟΣΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ