Κάτι εύκολο για τις ξαφνικές υπογλυκαιμίες..Γλυκό με γεμιστά μπισκότα και κρέμα μερέντας....❣❣❣
2 πακ. Μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
3 κ.σ βούτυρο ( το λιώνουμε)
2 φακ. Garni
3 κ.σ Μερέντα
400 ml γάλα φρέσκο
Βάζουμε στο multi τα μπισκότα και τα κάνουμε σκόνη.
Τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο καλά μέχρι να πάει παντού , τα ρίχνουμε
Σένα τσέρκι και τα στρώνουμε καλά μένα κουτάλι... Χτυπάμε στο μίξερ το garni με το γάλα μέχρι να γίνει σαντιγί.
Ρίχνουμε την μερέντα και ανακατεύουμε 1-2 φορές να ομογενοποιηθεί.
Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες... το γαρνίρομαι με ότι θέλουμε.... εγώ έβαλα σιρόπι σοκολάτας.!!
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ"
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ