Υλικά
Αρνάκι ένα κιλό!!
3 μαρούλια ζεματισμένα και χοντροκομμένα
10 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό κρεμμύδι
1 πράσο
αλάτι πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
1 μικρό ματσάκι άνηθο
2 αβγά
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
χυμό από 2 λεμόνια
Ζεματάμε τα 3 μαρούλια χοντροκομμένα να φύγει το πρώτο νερό τους και τα στραγγίζουμε !
Σοτάρουμε 1 ξερό κρεμμύδι 10 φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 πράσο προσθέτουμε και το αρνάκι σε κομματάκια, νερό, αλάτι, πιπέρι.
Μετά από λίγη ώρα μαγειρέματος προσθέτουμε τα μαρούλια,άνηθο, και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει.
Χτυπάμε 2 αβγά, 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ, το χυμό 2 λεμονιών, ζωμό από το φαγητό και το ρίχνομαι στην κατσαρόλα κουνάμε λίγο και το σβήνουμε ..Καλή όρεξη !!!
Kristi Kourri-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ