ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
40 φύλλα Βηρυτού,
250 γραμμάρια βούτυρο πρόβειο,
250 γραμμάρια αγελαδινό βούτυρο,
500 γραμμάρια ψιλοκομμένο φιστίκι!
Ανοίγουμε τα φύλλα τα 20 στο ταψί βουτυρώνονταν τα ενδιάμεσα πολύ καλά,τοποθετούμε το φιστίκι και τελειώνουμε με τα υπόλοιπα 20 φύλλα
Βάζουμε το ταψί στο καταψύκτη για 20 λεπτά
Βγάζοντας το το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια
Το ραντίζουμε με νερό (έτσι δεν σηκώνονται τα φύλλα) και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για.2 ώρες
ΣΙΡΟΠΙ:
700 γραμμάρια νερό,
450 γραμμάρια.ζάχαρη,
100 γραμμάρια γλυκόζη
Σιροπιάζομαι καυτό γλυκό,κρύο σιρόπι
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ