Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Koυλουράκια κανέλας !!!


Υπέροχα με πολύ λίγα υλικά!

Υλικα

1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1ποτ φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1ποτ νερού ζάχαρη

1κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
.1κγ Μπέικιν
 Αλεύρι  οσο πάρει φαρίνα για όλες τις χρήσεις




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη, προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσεις μέσα την μαγ Σούδα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ.
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολάρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.


Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα
Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη από πάνω αντί για σουσάμι.!!!


Gogo Samiou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ