Τηγανιά χοιρινή σήμερα με πιλάφι και μελιτζάνες ψητές !!!
Για την τηγανιά:
Λαδάκι και λίγο Βιτάμ στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε καλά το κρέας προσθέτουμε πιπεριές πράσινες και κόκκινες κρεμμυδάκι σκόρδο και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μετά σβήνουμε με μπύρα ή κρασί χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε αλάτι πιπέρι πάπρικα κύβο και αφήνουμε μόλις δέσει λίγο ρίχνουμε και λεμόνι με μουστάρδα αφήνουμε για 5 λεπτά και σερβίρουμε..
Για το πιλάφι
1 ποτήρι νερού ρύζι 3 νερό αλάτι πιπέρι κύβο .
Για τις μελιτζάνες αλάτι πιπέρι και λίγο λάδι βάζουμε λαδόκολλα και τα βάζουμε στον φούρνο 180 βαθμούς .
Eirhnh Kalampaka-Mixailou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ"
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ