Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Σοκολατόπιτα σπέσιαλ αφράτη !!!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
4 αυγά,
ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια,
120 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ
360 γραμμάρια ζάχαρη,
200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος,
200 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο,
1 βανίλια

Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά.
Προσθέτουμε απαλά το αλεύρι κοσκινισμένο,ανακατεύουμε με σπάτουλα και ρίχνουμε το ξύσμα και την λιωμένη σοκολάτα(την έχουμε λιώσει σε μπεν Μαρί)τέλος προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο χλιαρό και το χυμό.πορτοκαλιού.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς,τοποθετούμε την σοκολατόπιτα σε βουτυρωμένη φόρμα και την ψήνουμε περίπου 15 με 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας.
Αφού κρυώσει την τοποθετούμε σε ότι σκεύος θέλουμε η και μέσα στο ταψί.και την περιλούζομαι πρώτα με γλάσο σοκολάτας:
200 γραμμάρια κουβερτούρα με 200 γραμμάρια κρέμα.γάλακτος και μια κουτάλια σούπας μέλι.
Τέλος σχέδιο με.γλασσο λευκό:
1 κούπα του τσαγιού  άχνη ζάχαρη,με λίγο νερό!


Tzeni Tsanaktsidou‎-Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ