Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Σιροπιαστά μανδηλάκια με κρέμα βανίλια !!!




Τα πιο θεϊκά Νηστίσιμα Σιροπιαστά Μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας!Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!

Υλικά (Ingredients):

Για την κρέμα (For the cream):
-280γρ. ζάχαρη (280gr. sugar)
-110γρ. αλεύρι (110gr. flour)
 -650γρ. νερό (650gr. water)
-2 βανιλίνες (2 vanillins)
-1 κ.σ. βιτάμ (1 tbsp. margarine)
 -400γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
(400gr. vegetable whipping cream)
-1 κιλό σφολιάτα (1 kg puff pastry)
-ζαχαρόνερο (sugarwater)
-τριμμένα αμύγδαλα (grated almonds

Για το σιρόπι (For the syrup):
-730γρ. ζάχαρη (730gr. sugar)
-610γρ. νερό (610gr. water)
-1 βανιλίνη (1 vanillin)

ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση πατώντας ΕΔΩ -->  https://youtu.be/3iF7FTQSGFI