Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ρεβύθια σαλάτα !!!



Δροσερό, υγιεινό, νοστιμότατο!!...Και πολύχρωμο!!!

Επειδή και στην νηστεία και στην δίαιτα και στην διατροφή, ένα πιάτο μπορεί να σε χορταίνει με την εμφάνιση του!!




Υλικά και Εκτέλεση
Ρεβύθια που τα μουλιάζουμε από το βράδυ
Τα βάζουμε με λίγο ζεστό νερό αλάτι πιπέρι λίγο λάδι και τα ψήνουμε στην γάστρα  γιατί παίρνουν ωραία γεύση στους 180 βαθμούς.
Μόλις ψηθούν τα στραγγίζουμε .
Τα βάζουμε σε σαλατιέρα και κόβουμε πομοντόρια στην μέση  -ντοματίνια - ελιές της αρεσκείας μας και τελειώνουμε με μία σάλτσα ανακατεύοντας τον χυμό από ένα ζουμερό πορτοκάλι 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα και 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο .  



Eftihia Kokota-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΡΕΣ-ΗΔΕΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ