Υλικά
1 ποτήρι τριμμένο πεκορίνο Αμφιλοχίας ή κεφαλογραβιέρα λίγο πικάντικη
1\2 φλυτζάνι τσαγιού βούτυρο
2 αβγά
1 \2 κουτ.σούπας κοφτή μπέκιν πάουντερ
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα φρέσκο
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
1\2 ποτήρι τυρί για πασπάλισμα από πάνω
1 κρόκο αβγού για πέρασμα με το πινέλο από πάνω
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και με το μίξερ χειρός χτυπάμε το βούτυρο με τα αβγά (αν κάνετε διπλή δόση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το μίξερ το μεγάλο) προσθέτουμε εναλλάξ τυρί, μπέκιν, αλεύρι και γάλα.
Σε μία λαδόκολλα ρίχνουμε το τριμμένο υπόλοιπο τυρί, τα ρολάρουμε λίγο σφιχτά επάνω να κολλήσει και μετά τα βάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί, τα περνάμε με ένα πινέλο με το κρόκο και ψήνουμε μέχρι να χρυσαφίσουν περίπου 20 λεπτά. Στην δεύτερη σχάρα από το τέλος του φούρνου.Καλή επιτυχία !!!