Η βασική Κρέμα Ζαχαροπλαστικής (Κρέμα Πατισερί) -
Η πιο αφράτη και εύκολη κρέμα ζαχαροπλαστικής που υπάρχει.
Με αυτήν γεμίζουμε τούρτες,σουδάκια,εκλέρ κ.ά.
Κανονικά ο τρόπος παρασκευής της κρέμας ζαχαροπλαστικής είναι διαφορετικός αλλά όταν κάνεις μικρή ποσότητα μπορείς απλά να βράσεις όλα τα υλικά μαζί.
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως..Πρέπει να ανακατεύουμε καλά για να μην ψηθεί το αυγό.
Υλικά (Ingredients): -
1 βανιλίνη (1 vanillin) -
2 αυγά (2 eggs) -
100γρ. ζάχαρη (100gr. sugar) -
50γρ. κορν φλάορ (50gr. cornstarch) -
500γρ. γάλα (500γρ. milk) -
150γρ. σαντιγί (150gr. whipped cream)
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=sv-fCwbhJME&feature=youtu.be
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ