Υλικά
4 αυγά,
120 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα,
110 γραμμάρια.βούτυρο,
150 γραμμάρια ζάχαρη,
15 γραμμάρια κακάο,
λίγο κονιάκ,
60 γραμμάρια αλεύρι.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς!
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη πολύ καλά,προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο,την λιωμένη κουβερτούρα (λιώσιμο.σε μπεν Μαρι) και το κονιάκ) και τέλος απαλά αλεύρι,κακάο.
Τοποθετούμε σε 26cm ταψί η τσερκι και το βουτυρώνουμε,ρίχνουμε.κακάο να καλύψει όλο το ταψί,βάζουμε μέσα το μείγμα και το ψήνουμε για.20 λεπτά.
Όταν το βγάλουμε το αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε το γλάσο που έχουμε λιώσει με (200 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος,200 γραμμάρια.κρέμα.γάλακτος)
Η.ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!
Tzeni Tsanaktsidou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ