Υλικά
250γρ.τυριά
3 ασπράδια αυγού
Ευχαριστώ πολύ την Αγγελική Σερβέ για την πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή της.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε απλά τα ασπράδια των αυγών με τα τυριά χωρίς χτύπημα .
Για 1 ώρα περίπου τα διατηρούμε στο ψυγείο για να σφίξουν -εδώ είναι το μυστικό τους ---δεν θέλει ούτε φρυγανιά ούτε αλεύρι ---- Αμέσως μετά μπόλικο καυτό λάδι κατά προτίμηση σπορέλαιο
Από τυριά βάζουμε ότι θέλουμε.
Τηγανίζουμε σαν τους λουκουμάδες .
Εγώ τα έπλασα με τα χέρια σαν γιουβαρλάκια μπαλίτσες--δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις έτοιμες--βγαίνουν 13 κομμάτια !
Sofia Georgiefendi"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ