Υλικά
500 γρ κοφτά μακορονάκια, βρασμένα σε αλατισμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο από ό,τι αναγράφεται στην συσκευασία
150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο και ελαφρά σωταρισμένο
2 κ.σ. βούτυρο
150 γρ. τυρί κρέμα
1 φλ. γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
300 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
Αδειάζουμε τα μακαρονάκια στο σκεύος που θα τα ψήσουμε.
Προσθέτουμε το βούτυρο, το γάλα, το μπέικον και το τυρί κρέμα.
Ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.
Από πάνω στρώνουμε τη μοτσαρέλα και τέλος τη γραβιέρα.
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (αντιστάσεις) στους 180οC για 20 λεπτά. (μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία χρυσαφένια κρούστα).
Την Συνταγή την έφτιαξα από τον Ακη Πετρετζίκη
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ