Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Στιφάδο μοσχαράκι στον φούρνο με κρεμμύδια !!!



ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαράκι από ελιά
1 Κιλό μικρά κρεμμύδια
1 Μεγάλο κρεμμύδι
1 Κουτ της σούπας μπελτέ συμπυκνωμένο
Μερικές κουταλιές σάλτσα
Μπαχάρι και 2 δαφνόφυλλα
Αλάτι κ πιπέρι, λάδι για το τσιγάρισμα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε πρώτα σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα κ μόλις πιει τα υγρά του το σβήνουμε με λίγο ξίδι και μετά το τσιγαρίζουμε καλά με ένα μεγάλο κρεμμύδι και λίγο ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε το μπαχάρι ,τα δαφνόφυλλα,το αλάτι το πιπέρι και την σάλτσα και σκεπάζουμε μέχρι να γίνει το φαγητό.
.Έχω καθαρίσει τα κρεμμυδάκια και τα έχω τσιγαρίσει με λίγο αραβοσιτέλαιο στο τηγάνι .
Σε ένα ταψί βάζω τα κρεμμυδάκια και το μοσχαράκι με το ζουμάκι του καυτό όπως είναι από την κατσαρόλα και ψήνω στους 200 μέχρι να ροδίσει και να δέσει η σάλτσα του!!

Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ