Πάστα φλώρα με μαρμελάδα Νεκταρίνι:
Για τη ζύμη:
1 κούπα καλαμποκέλαιο-
1/3 της κούπας χυμό πορτοκάλι φρέσκο-
1/3 της κουπας ζάχαρη-
3κουτ.σούπας κονιάκ-
ξύσμα πορτοκάλι
1 βανίλια
3.5 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Μαρμελάδα της αρεσκεία σας.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί για τη ζύμη σε ένα μπολ και ζυμώνουμε παίρνουμε μια ταρτιέρα και στρώνουμε τα 3/4 της ζύμης βάζουμε την μαρμελάδα και με το 1/4 της ζύμης την διακοσμούμε εγώ το έκανα με κουπ _πατ μπορείτε να κάνετε και κορδονάκια!!!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθ για μισή ώρα!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Mairh-ririkos Peraki-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ