Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Μπριός με Φιλαδέλφεια και μπέικον !!!


Υλικά για την ζύμη
500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
45 γρ ηλιέλαιο
125 γρ νερό χλιαρό
125 γρ χλιαρό γάλα
50 γρ ζάχαρη
10 γρ αλάτι
2 φακελάκια ξερή μαγιά
Υλικά για την γέμιση
1 συσκευασία Φιλαδέλφεια
450 γρ μπέικον σε κιβακια

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε μαγιά το χλιαρό γάλα τη ζάχαρη και 50 γρ αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε 20 λεπτά να φουσκώσει.μετά ρίχνουμε το νερό το αλάτι το λάδι και έπειτα το αλεύρι.τα ζυμώνουμε να γίνει μια αφράτη ζύμη.αν είναι σκληρή ρίχνουμε στα χέρια μας λάδι όχι αλεύρι.αφήνουμε τη ζύμη να διπλασιαστεί ανοίγουμε με τον πλάστη μικρά πιτάκια περίπου στο μέγεθος το πιατάκι του καφέ.
Αλείφουμε μέσα Φιλαδέλφια από πάνω ρίχνουμε μπέικον τα κλείνουμε ότι σχήμα θέλουμε.τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου στις αντιστάσεις αν θέλουμε από πάνω τα αλείφουμε με αυγό η γάλα.

Despina Andrikou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ