Γλυκάκι τύπου καζάν Ντιπί που θα αγαπήσετε -Σίγουρα δεν θα το κάνετε μια φορά αφού μπορείτε να το κάνετε και σε περιόδους Νηστείας!! 👉(ΠΡΟΣΟΧΗ) Το ψήσιμο να γίνει σε πάνω αντίσταση!!! 👉 Μπορείτε να το κάνετε και με Αγελαδινό η βουβαλίσιο γάλα
Υλικά-Ingredients
2 λίτρα γάλα αμυγδάλου-2 litre almond milk
400 γρ ζάχαρη-400 gr sugar
2 βανίλιες-2 vanillins
200 γρ κορν φλάουρ-200 gr cornstarch
150 γρ ζάχαρη άχνη-150 gr sugar powder
Φόρμα 30 εκ.-Spring form 30 cm
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=EJwx_rgsT5Y&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3isjTh2vtcWrhiIZ5OmeCPbr_zCtwcNEowPjI-4L4xpQ2s-RlBeFL-CPY
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά-Ingredients
2 λίτρα γάλα αμυγδάλου-2 litre almond milk
400 γρ ζάχαρη-400 gr sugar
2 βανίλιες-2 vanillins
200 γρ κορν φλάουρ-200 gr cornstarch
150 γρ ζάχαρη άχνη-150 gr sugar powder
Φόρμα 30 εκ.-Spring form 30 cm
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=EJwx_rgsT5Y&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3isjTh2vtcWrhiIZ5OmeCPbr_zCtwcNEowPjI-4L4xpQ2s-RlBeFL-CPY
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ