ΥΛΙΚΑ:
Για την ζύμη:
Η γνωστή 1100γρ αλεύρι 520γρ νερό 30γρ λάδι 30γρ ξύδι και 20γρ αλάτι για 11φυλλα.
Για την γέμιση:
Μελιτζάνες ψημένες στον φούρνο ολόκληρες 1κιλό (ψημένη).
Γραβιέρα 200γρ.
4 αυγά
1κσ βρώμη
1κσ τραχανά
Αλάτι,πιπέρι
Κρεμμώδες τυρί
Καθαρίζουμε τις ψημμένες μελιτζάνες και τις λιώνουμε ..
Όλα μαζί μετά τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνουμε το μείγμα τις γέμισης .
Λαδώνουμε το ταψάκι
Ολοκληρώνοντας θα πω πως λαδώνω όλα τα φύλλα εκτός του πρώτου!
Ψεκάζω με ηλιέλαιο ίσα να γυαλίσουν τα φύλλα.
Δεν λαδώνω το ταψί!
Χρόνος ψησίματος 1 ώρα στους 180 βαθμούς!
Την έκανα εχθές το βράδυ και την έψησα τώρα!
Γιώργος Παπαπαράσχου-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ