ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ:
Χτυπάμε 4 ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα.
Χτυπάμε 4 κρόκους με μισό φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη,συνεχίζουμε.ρίχνουμε μέσα μισό φλιτζάνι τσαγιού γάλα,συνεχίζουμε ρίχνουμε μέσα μισό φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο συνεχίζουμε ρίχνουμε μέσα 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι,1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν,1 βανίλια.
Οπότε βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί μας ρίχνουμε το μισό μείγμα και το ισιώνουμε το υπόλοιπο ρίχνουμε μέσα 3 κουταλιές της σούπας κακάο το τοποθετούμε σε σακουλίτσα κόβουμε λίγο την γωνία και κάνουμε.σχέδια πάνω στο άλλο και τραβάμε γραμμές με οδοντογλυφίδα -βλέπετε σχέδιο φωτο -.
Το ψήνουμε.για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς προθερμασμένο.
Όταν το βγάλουμε το ρολαρουμε να του δώσουμε το σχήμα.
ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 2 κούπες γάλα,2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,2 κουταλιές γεμάτες της σούπας κορν φλάουρ και ανακατεύουμε όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε 150 γρ κουβερτούρα.
Αφού κρυώσει την τοποθετούμε στο ρολό το ρολάρουμε και στο ψυγείο.
Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ