Υλικά
1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες κομμένο
λάδι σπορέλαιο -μπορείτε και ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
λίγη ρίγανη
Σκόρδο
λεμόνι
Βράζουμε στο τηγάνι το κρέας με λίγο νερό περίπου για 15 λεπτά.
Μόλις σωθεί σχεδόν το νερό βάζουμε το λάδι το αλάτι το πιπέρι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να τηγανιστούν μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σβήνουμε με λεμόνι και λίγη ρίγανη αν σας αρέσει .Καλή όρεξη !
*Μπορείτε να την σβήσετε και με λίγο κρασάκι .
Μιχαελα Στεφανουδης-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ