Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Μπισκοτάκια Σαμπλέ βιενουά !!!



 Λιώνουν στο στόμα !!!

Υλικά
570γρ βούτυρο
225γρ ζάχαρη άχνη
180 γρ ασπράδι αυγών--Είναι 5 αυγά -
675 γρ αλεύρι φαρίν απ +14γρ αλάτι


 Το βούτυρο πρέπει να είναι μαλακό το χτυπάτε καλά μέχρι να αφρατέψει και μετά πρόσθετε την ζάχαρη .
Στην συνέχεια τα ασπράδια σιγά σιγά μόλις ομογενοποιηθούν σταματάτε το μίξερ και βάζετε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύεται με μαριζ πρώτα και μετά το γυρνάτε στο μίξερ για καλά δυο λεπτά και η ζύμη είναι έτοιμη την βάζετε σε κορνε και κάνετε σχέδια που θέλετε .Καλή επιτυχία



Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνουμε στους 160βαθ. για 10-15λεπτα!
Λιώνουμε κουβερτούρα με 1 κουταλιά της σούπας γάλα και τα βουτάμε στις άκρες αν θέλουμε .

Marianna Christophorou-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ