Φτιάξτε κουνουπίδι γιαχνί με πατάτα και θα γίνει το αγαπημένο σας από την νοστιμιά !!!
Υλικά
1 μέτριο κουνουπίδι
1 μέτρια πατάτα
2 ώριμες ντομάτες
1 κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι και λίγο κουρκουμά
Χυμό μισού λεμονιού
Καθαρίζουμε και πλένουμε Το κουνουπίδι..
Κόβουμε σε φετάκια το κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρώς με το ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες το κουνουπίδι και το ανακατεύουμε δυο-τρεις φορές να σοταριστούν.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας την τριμμένη ντομάτα και 3-4 κουταλιές σάλτσα ντομάτας σπιτική.
Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να ψηθεί χωρίς να το ανακατεύουμε πολύ.
Τέλος στύβουμε το λεμόνι, κουνάμε τη κατσαρόλα και κλείνουμε τη θερμοκρασία...✓
Marina Hatzidaki -οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ