Υλικά
καρύδια μεγάλα ολόκληρα καθαρισμένα χωρισμένα σε δύο κομμάτια
βανίλια κουταλιού με γεύση μαστίχας
κουβερτούρα σοκολάτα
1 κουταλιά σπορέλαιο
Διαλέγουμε μεγάλα καρύδια σε δύο μισά ανάμεσα βάζουμε βανίλια μετά τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Λιώνουμε κουβερτούρα με μια κουταλιά σπορέλαιο και τα περνάμε από την σοκολάτα!
Τόσο απλά τόσο γρήγορα τόσο τέλεια !!!!
Litsa Mouta-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
 

 
 
 
 
 
 
 
